Huawei Honor Band 6 Smart Band Brățară AMOLED de Înot Impermeabil Bluetooth Fitness Somn Monitor de Ritm Cardiac Trupa de Muzica

Huawei Honor Band 6 Smart Band Brățară AMOLED de Înot Impermeabil Bluetooth Fitness Somn Monitor de Ritm Cardiac Trupa de Muzica Imagine 0 Huawei Honor Band 6 Smart Band Brățară AMOLED de Înot Impermeabil Bluetooth Fitness Somn Monitor de Ritm Cardiac Trupa de Muzica Imagine 1 Huawei Honor Band 6 Smart Band Brățară AMOLED de Înot Impermeabil Bluetooth Fitness Somn Monitor de Ritm Cardiac Trupa de Muzica Imagine 2 Huawei Honor Band 6 Smart Band Brățară AMOLED de Înot Impermeabil Bluetooth Fitness Somn Monitor de Ritm Cardiac Trupa de Muzica Imagine 3 Huawei Honor Band 6 Smart Band Brățară AMOLED de Înot Impermeabil Bluetooth Fitness Somn Monitor de Ritm Cardiac Trupa de Muzica Imagine 4 Huawei Honor Band 6 Smart Band Brățară AMOLED de Înot Impermeabil Bluetooth Fitness Somn Monitor de Ritm Cardiac Trupa de Muzica Imagine 5

Huawei Honor Band 6 Smart Band Brățară AMOLED de Înot Impermeabil Bluetooth Fitness Somn Monitor de Ritm Cardiac Trupa de Muzica

  • (0 Recenzii)

453.74lei 181.48lei

Tag-uri: Smart Band Brățară, smart band, Huawei, huawei band 6, hwawei, huawei band 6 pro.

(SKU: f294974)

modname=ckeditor

80% Noul Huawei Honor Band 6 Smart Band Brățară AMOLED de Înot Impermeabil Bluetooth Fitness Somn Monitor de Ritm Cardiac Trupa de Muzica

Vă rugăm să Rețineți: acest lucru este de 80% Noi, care nu este 100% Nou și a fost deschisă pentru a verifica funcțiile de bine înainte de a trimite !

Caracteristici:

[AMOLED Mare Ecran HD]

1.47" ecran cu 64% ecran-a-corp raport și 148% mai mult zona de afișare ( în comparație cu ONOARE Band 5 ) aduce utilizatorilor mai amplă și mai clară viziune. 2.5 D curbată sticlă cu design durabil materiale polimerice shell arată aspectul integrat,contribuind la mai fina atingere experiență.

[Iconic LOGO-ul Mare+Elegant Cadrane]

Mare ONOARE logo-ul și speciale linia roșie butonul de pe partea arăta personalitatea ta în orice moment.O varietate de ceas la modă fetele sunt libere să aleagă în Fata Ceas Magazin cu 9 default trupa de fete.Puteți personaliza, de asemenea, personalizat fata ceas.

[Convenabil De Oxigen Din Sange Monitor]

Cu optic optimizat, hardware-ul și software-ul de algoritmi, ONOARE Trupa 6 poate măsura cu precizie nivelul de oxigen din sânge.Să știi starea dumneavoastră de sănătate în orice moment.

[24/7 Monitor De Ritm Cardiac]

TruSeen 4.0 tehnologie este adoptată pentru a monitoriza cu precizie rata de inima tot parcursul zilei.Atunci când ritmul cardiac este prea mare sau prea mică, bratara va da un avertisment în timp util, oferindu-vă cu toate-vreme de îngrijire a sănătății.

[Științifice Monitor Sleep]

Trupa poate identifica cu exactitate mai multe etape de somn pentru a analiza somn utilizatorului modele bazate pe TruSleep algoritm, în funcție de care se va oferi mai mult de 200 personalizate calitatea somnului evaluări și sugestii de îmbunătățire.

[Femeie De Management În Sănătate]

ONOARE Trupa 6 sprijină perioada de urmărire calendar care vă permite să vedeți dumneavoastră viitoare estimate fereastra fertil și compara toate statisticile într-un singur loc, oferindu-vă o imagine de ansamblu mai bună de sănătate.

[Mai Multe Moduri De Antrenament]

Suport 10 tipuri de sport profesionist moduri, cum ar fi în aer liber, piscină interioară rula, în aer liber ciclu și așa mai departe.Puteți obține diverse date, inclusiv ritmul cardiac, caloriile arse, distanța și ritmul de trupa.

[Automatic Antrenament De Detectare]

Trupa inteligent poate solicita pentru a începe înregistrarea antrenament pentru a înregistra datele de antrenament, care va analiza si va oferi sugestii științific de a îmbunătăți rezultatele de antrenament.

[Nivelul De Stres Tracker]

Prin adoptarea TruRelax nivelul de stres algoritmul de urmărire, ONOARE Trupa 6 poate urmări nivelul de stres 24/7 și de a obține ajutor cu relief de stres prin exerciții de relaxare pentru un somn mai bun.

[Fast Charge+Puternic Rezistenta]

Magnetic de încărcare rapidă oferă o rezistență mai bună experiență.Suport normale de utilizare, timp de 14 zile după 65 de minute de încărcare, cu siguranta suficient pentru utilizarea de zi cu zi.

[50 De Metri Rezistent La Apa]

Poate fi purtat în timp ce înot, spălare de mână sau în ploaie, ajutându-vă să se ocupe de zi cu zi activități de apă cu ușurință.

[Alte Funcții]

Notificări de mesaje, agenda de zi cu Zi, exercitii de Respiratie, Vreme, Găsi telefon, declanșatorul de la Distanță, control de redare a Muzicii, etc.

Parametri:

Dimensiune ecran: 1.47 cm

Tip ecran: AMOLED ecran color

Rezolutie: 194*368 pix

BT: V5.0

Compatibilitate: Android 5.0 și mai sus

Tip Baterie: Litiu Polimer Baterie

Capacitate baterie: 180mAh

Utilizare tipică: 14 zile

Grele de Utilizare: 10 zile

Teoretic Timp de Încărcare: aproximativ 65mins (25℃)

Senzor de mișcare: 6-aix-O + senzor G

Caietul de sarcini:

Brand: ONOARE

Model: ARG-B39

Culoare: Meteorit Negru / Gresie Gri / Roz Coral(Opțional)

Caz Material: Plastic

Material Curea: Silicon

Rezistent la apa Nivel: 5ATM

Dial Dimensiuni: 43 * 25.4 mm / 1.69 * 1.0 în

Dial Grosime: 11.45 mm / 0,45 la

Element Greutate: aproximativ 18g / 0.63 oz (nu inclusiv curea)

Pachetul Dimensiune: 130 * 80 * 35 mm / 5.12 * 3.15 * 1.38 în

Pachetul Greutate: 90g / 3.17 oz

Notă:

* Toate datele au arătat în imagine sunt obtinute de la HUAWEI interne laboratoare.Valoarea reală este supusă obiectului real.

* ONOARE Trupa 6 nu este echipament medical.Toate rezultatele măsurătorilor pot fi doar referințe personale, nu pentru scop medical.

* Oxigen din sange de monitorizare nu este acceptată în anumite regiuni, cum ar fi Japonia, Coreea și Taiwan (China).Această funcție funcționează numai cu APLICAȚIA de Sănătate.

* Pentru dispozitive iOS, Fata de Ceas de Personalizare este disponibil doar foriOS 12,0 și mai sus.

* Ciclul de sex feminin Tracker nu este disponibil în Australia, Noua Zeelandă, Republica Dominicană, Bahrain, Republica Congo, Republica Djibouti, Tunisia, Insula Reunion și Republica Democratică Sao Tome și Principe.Această caracteristică este disponibilă numai pe dispozitive withAndroid 5.0 și mai târziu.

* În aer liber, ciclism antrenament caracteristică acceptă numai ONOAREA dispozitive withMagic UI 2.0 și lateror dispozitive iOS withiOS 9.0 și mai târziu.Atunci când conectarea la alte dispozitive, ONOARE Trupa 6 nu va afișa în aer liber cu bicicleta.

* Zbor, agenda de zi cu Zi și alte amintindu caracteristici sunt acceptate numai de ONOARE dispozitive withMagic UI 2.0 și mai târziu.

* Declanșatorul de la distanță caracteristică este acceptată numai de către JUDECĂTOR dispozitive withMagic UI 2.0 și mai târziu; control de redare a Muzicii nu este acceptată withiOS dispozitive.

* Pentru nivelul de stres tracker: Dacă aparatul este utilizat în afara Chinei, acesta trebuie să fie conectat toan Android phoneto utilizarea acestei caracteristici.

* Disponibilitatea poate varia în funcție de regiuni sau țări.

Domenii tipice de utilizare:monitorizarea ritmului Cardiac este activat, somn de urmărire este activată.Ecranul este verificat pentru scurt timp de 200 de ori pe zi, 50 de mesaje, 3 apeluri și 3 alarme amintind în 24 de ore, și de antrenament de 30 de minute pe săptămână.

  • Banda Detasabila: Da
  • Tip Ecran: led, LCD Color
  • Origine: China Continentală
  • Grad impermeabil: Viața Rezistent La Apa, Profesional Rezistent La Apa
  • Certificare: CE
  • Stil: SPORT
  • Funcția: Passometer, Tracker De Fitness, Somn Tracker, Mesaj De Memento, Ceas Deșteptător, Calendar, Rata De Inima Tracker, Activitate Tracker
  • Nume De Brand: Huawei
  • Cerere Grupă De Vârstă: Adult
  • Carcasa Din Material: Plastic
  • Stil Ecran: Dreptunghi/Pătrat în formă de
  • Material De Trupa: SILICIU
  • Ecran Tactil: Da
  • Huawei Model: trupa 6
  • Compatibilitate: Toate Compatibile
  • Limba: chineză, Engleză, Rusă, Spaniolă, Poloneză, Portugheză
  • model: Huawei Honor band 6

 

Lasă-Ți Citat