95% Noua Versiune Globală Huawei TalkBand B6 Lățime Bluetooth Inteligent Brățară Sport Mansete Touch Ecran AMOLED de Apel în Cască Trupa

95% Noua Versiune Globală Huawei TalkBand B6 Lățime Bluetooth Inteligent Brățară Sport Mansete Touch Ecran AMOLED de Apel în Cască Trupa Imagine 0 95% Noua Versiune Globală Huawei TalkBand B6 Lățime Bluetooth Inteligent Brățară Sport Mansete Touch Ecran AMOLED de Apel în Cască Trupa Imagine 1 95% Noua Versiune Globală Huawei TalkBand B6 Lățime Bluetooth Inteligent Brățară Sport Mansete Touch Ecran AMOLED de Apel în Cască Trupa Imagine 2 95% Noua Versiune Globală Huawei TalkBand B6 Lățime Bluetooth Inteligent Brățară Sport Mansete Touch Ecran AMOLED de Apel în Cască Trupa Imagine 3 95% Noua Versiune Globală Huawei TalkBand B6 Lățime Bluetooth Inteligent Brățară Sport Mansete Touch Ecran AMOLED de Apel în Cască Trupa Imagine 4 95% Noua Versiune Globală Huawei TalkBand B6 Lățime Bluetooth Inteligent Brățară Sport Mansete Touch Ecran AMOLED de Apel în Cască Trupa Imagine 5

95% Noua Versiune Globală Huawei TalkBand B6 Lățime Bluetooth Inteligent Brățară Sport Mansete Touch Ecran AMOLED de Apel în Cască Trupa

  • (1 Recenzii)

734.59lei 661.12lei

Tag-uri: garnituri talkband b6, brățară inteligentă mișcare, platronic căști bluetooth, șeful trupei particular, nedefinit pantaloni, ant smart board, xonor trupa ceas, bratara sony smartband, flori huawei, melanda ceas inteligent bandje.

(SKU: f237942)

modname=ckeditor

95% Noua versiune Globală Huawei TalkBand B6 lățime Bluetooth Inteligent Brățară Sport Mansete Touch Ecran AMOLED de Apel în Cască Trupa

Vă rugăm să Rețineți : Acest lucru este de 95% Noi ,Nu 100% de Brand Nou , doar am deschis cutia pentru a testa toate funcțiile de bine înainte de a trimite !Vă mulțumim pentru înțelegere! a

Detasabila Cască Bluetooth / Toate-zi de Fitness Monitorizare/ 3D Display Curbat

HUAWEI TalkBand B6

Detasabila Cască Bluetooth / Toate-zi de Fitness Monitorizare/ 3D Display Curbat

Grijuliu Asistent

Doar ridica încheietura mâinii, o atent asistent personal este întotdeauna în așteptare.Obține notificări în timp util la mesaje SMS, apeluri sosite, evenimentele din calendar și alte Aplicații de social media.Controla redarea de muzică sau de a folosi Declanșator de la Distanță pentru a fixa o fotografie.Bucurați-vă de viața ta cu mai mult confort și distracție.

Întotdeauna o Culoare pentru Stilul Tau

HUAWEI TalkBand B6 vine în 3 curea opțiuni cu bine gândit culori pentru diferite nevoi.Din fluoroelastomer curele oferă o mai mare confort și motivația pentru antrenamente, în timp ce sofisticate din piele design completează stilul elegant.Puteți alege, de asemenea, Gri Titan pentru demnă strălucire metalică.

Companion Inteligent

Cu HUAWEI TalkBand B6, nu va fi dor de apeluri importante, în timp ce trupa este corect conectat la telefon.Puteți verifica ID-ul apelantului în timp ce purta pe încheietura mâinii și-l ridic ca o cască pentru a continua apelurile atunci când ești ocupat cu scrisul sau naveta.

Conexiune Stabilă

Echipat cu consum redus de energie Bluetooth 5.2 cip SoC, HUAWEI TalkBand B6 folosește un algoritm avansat pentru a realiza o buna comunicare cu mai puține interferențe și mai mare perete de penetrare capability1, astfel încât să puteți rămâne conectat fără a deține telefonul.

Apel Clar De Calitate

Combinarea dual-microfon de anulare a zgomotului și un Huawei-dezvoltat 3A audio algoritm de optimizare, HUAWEI TalkBand B6 poate ridica vocea ta cu o precizie remarcabilă, și latență scăzută.Acesta identifică și reduce zgomotul de fundal pentru a se asigura HD calitate de apel, chiar și atunci când ești înconjurat de străzile pline de viață sau birou aglomerat.

Baterie de mare și Rapidă de Încărcare

Cu cele eficiente energetic Kirin A1, HUAWEI TalkBand B6 poate suporta până la 8 hours2 de convorbire.Back-to-Back conferințe telefonice nu mai sunt o problemă.Ia doar 10 minute pentru a vă relaxa, iar bateria va fi realimentat pentru un 4-hour2 apel.

Saturația De Oxigen De Detectare

HUAWEI TalkBand B6 detectează oxigen saturation3 în sângele dumneavoastră pentru a gestiona mai bine posibil probleme de sănătate.Chiar și atunci când se lucrează din greu în cariera ta și viața, protejeaza-te cu date informative.

În timp Real Rata de Inima

Dacă sunteți exercitarea sau de dormit, HUAWEI TalkBand B6 piesele tale în timp real a ritmului cardiac.Acesta nu numai vă ajută să analizeze programe de antrenament și rutine de somn, dar, de asemenea, vă avertizează de ritm cardiac merge deasupra sau sub limitele normale.

Monitorizare Somn

HUAWEI TruSleep 2.05 bine înregistrează stadiile de somn, chiar și luând sporadice pna în considerare pentru a analiza mai bine scor de somn.Cu identificare pe șase mari probleme de somn, acesta oferă cuprinzătoare de sugestii de îmbunătățire, astfel încât să pot sta energic în muncă.

Relief De Stres Partener

Când viața devine stresant, aveți nevoie pentru a vă relaxa.HUAWEI TalkBand B6 oferă exerciții de respirație utile de orientare, de ghidare a lua o pauză de la viața agitată cu o mai clară și mai calm stare de spirit.

Pregătit pentru Zile Speciale

Fi mai pregătit pentru cele mai speciale zile din luna.HUAWEI TalkBand B6 ține evidența menstruatiei datele pentru a trimite grijuliu memento-uri, și vă ajută să înțelegeți mai bine cicluri cu bine-datele înregistrate.

Completați Obiectivele De Fitness

HUAWEI TalkBand B6 înregistrări pașii de zi cu zi de la moderat spre intensitate mare și durată de timp, în trei cercuri.Deci, în plus față de motivant pentru a forma fitness bine obiceiurile, acesta amintește, de asemenea, să nu să stea în continuare pentru un timp excesiv.Obiective mari și mici sfaturi de sănătate, ea te-a acoperit.

Mai Multe Active Motivația

Puteți alege manual una dintre cele șapte moduri de antrenament pentru a înregistra ritmul cardiac, caloriile arse, distanța de rulare și de pași, și alte date pentru a gestiona rutina de fitness.HUAWEI TalkBand B6, de asemenea, poate identifica automat interior/exterior mers pe jos și de funcționare a urmări fiecare antrenament, chiar și o spontană sprint.

Antrenor Personal De Fitness

HUAWEI TalkBand B6 nu numai că urmărește cu exactitate datele dumneavoastră, dar, de asemenea, oferi științifice sugestii.Cu Huawei Sănătate App oferă mai mult de 10 de cursuri de funcționare, puteți lovi repere cu o mai mare ușurință și mai puțin riscurile de accidentare.

NOTĂ:

1. Datele provin de la Huawei laboratoare care stabile calitatea convorbirii este susținută cu doi pereți în afară, în 100 m2 de spațiu interior.Situația reală poate varia în funcție de mediul înconjurător.2. Datele provin de la Huawei laboratoare.Utilizarea efectivă poate varia în funcție de diferențele dintre produse, obiceiurile de utilizare, și variabilele de mediu.3. De redare a muzicii, Această caracteristică nu este acceptată de iOS.4. Declanșator de la distanță, Această caracteristică este acceptată numai de telefoanele care rulează EMUI 8.1 sau mai târziu.5. Saturația de oxigen se referă la fracțiunea de oxigen saturat de hemoglobina raport cu numărul total de hemoglobină în sânge.Acest produs nu este un dispozitiv medical, și nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală.Disponibilitatea poate varia în funcție de regiuni .6. Ritm cardiac scăzut de alertă nu este acceptată pentru iOS.7. Monitorizare somn, această caracteristică nu este conceput pentru uz medical, și nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală.Toate datele și măsurătorile ar trebui să fie utilizate pentru referință cu caracter personal numai.8. Pregătit pentru zile speciale, această caracteristică este acceptată prin OTA upgrade-uri și nu sunt acceptate de iOS.Acest produs nu este un dispozitiv medical, și nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală.9. Datele de funcționare, distanța și ritmul pot fi înregistrate numai în Interior/în aer liber modul de funcționare.Această caracteristică este acceptată prin OTA upgrade-uri.10. Produsul oferă date de maximă absorbție de oxigen, efectul de formare evaluarea, și timp de recuperare.Rezultatele specifice de evaluare și recomandări variază în funcție de modele de exerciții și exercitarea efectivă a intensității.11. Cursuri de funcționare, această caracteristică nu este acceptată în timp ce conectat cu un iOS telefon.

  • Certificare: CE
  • Compatibilitate: Toate Compatibile
  • model: huawei talkband b6
  • Nume De Brand: Huawei
  • Funcția: Passometer, Tracker De Fitness, Somn Tracker, Mesaj De Memento, Memento Apel, Răspunde La Apel, Apel, Mesaj De Notificare, Ceas Deșteptător, Cronograf, Notificările De Social Media, De Oxigen Din Sange, Calendar, Numărătoarea inversă, saptamana, Rata De Inima Tracker, Activitate Tracker
  • Banda Detasabila: Da
  • Ecran Tactil: Da
  • Grad impermeabil: Profesional Rezistent La Apa
  • Origine: China Continentală
  • Limba: chineză, Engleză, Rusă, Spaniolă, Poloneză, Portugheză, Turcă, Italiană, Franceză, Germană, Norvegiană, Coreeană, Japoneze, Ucraina, Ebraică
  • Tip Ecran: OLED
  • Material De Trupa: Piele
  • Stil Ecran: Dreptunghi/Pătrat în formă de

 

    Recenzii:


  • reviewer-1
    Anonymous - 2022-08-30
      5

    Cum a avertizat-tipărite, dar se poate observa că nu bu. Totul merge bine, mi-a placut mai mult B5 (am folosit-o pentru mai mulți ani). Mai bine și funcționale și de design.

Lasă-Ți Citat