Pasăre Jucării Pasăre Culegătoare de Perete Toy Iarbă de mare Țesute Alpinism Hamac Mat cu o culoare de Mestecat Jucării pentru Porumbei Finch Papagali

Pasăre Jucării Pasăre Culegătoare de Perete Toy Iarbă de mare Țesute Alpinism Hamac Mat cu o culoare de Mestecat Jucării pentru Porumbei Finch Papagali Imagine 0 Pasăre Jucării Pasăre Culegătoare de Perete Toy Iarbă de mare Țesute Alpinism Hamac Mat cu o culoare de Mestecat Jucării pentru Porumbei Finch Papagali Imagine 1 Pasăre Jucării Pasăre Culegătoare de Perete Toy Iarbă de mare Țesute Alpinism Hamac Mat cu o culoare de Mestecat Jucării pentru Porumbei Finch Papagali Imagine 2 Pasăre Jucării Pasăre Culegătoare de Perete Toy Iarbă de mare Țesute Alpinism Hamac Mat cu o culoare de Mestecat Jucării pentru Porumbei Finch Papagali Imagine 3 Pasăre Jucării Pasăre Culegătoare de Perete Toy Iarbă de mare Țesute Alpinism Hamac Mat cu o culoare de Mestecat Jucării pentru Porumbei Finch Papagali Imagine 4 Pasăre Jucării Pasăre Culegătoare de Perete Toy Iarbă de mare Țesute Alpinism Hamac Mat cu o culoare de Mestecat Jucării pentru Porumbei Finch Papagali Imagine 5

Pasăre Jucării Pasăre Culegătoare de Perete Toy Iarbă de mare Țesute Alpinism Hamac Mat cu o culoare de Mestecat Jucării pentru Porumbei Finch Papagali

  • (0 Recenzii)

68.79lei 31.64lei

Tag-uri: Pasăre Jucarii, Pasăre Alpinism Net, accesorii papagal, papagal de jucarie, cusca papagal decor, pasăre jucarii papagal.

(SKU: f124907)

Descriere:

Nume: Alpinism Net

Aplicabile obiect: pasăre

Material: iarbă de apă coarda/plastic

caracteristici:

1. MATERIALE SIGURE: Pasăre jucărie covorase sunt realizate din iarbă de mare naturală, strâns țesute într-un clasic model carouri, decorate cu o varietate de jucării colorate: Bambus cursă de Șoareci și Hârtie Mărunțită, Țesute Rattan Stele și Lufa Felii, Bambus Pătrate și Blocuri de Lemn, Acrilic din Plastic, jucării de ros și bambus degetul capcane și țesute rattan stele.Pasăre toate accesoriile sunt realizate din lemn natural, non-toxic, material ABS, vopsite cu comestibile pigmenți, făcându-l în condiții de siguranță pentru păsări să mestece și să muște.

2. Această pasăre de căutare a hranei de perete toy satisface nevoile de zi cu zi de păsări mici, și cu viu colorate jucării, se poate capta cu ușurință atenția de toate tipurile de păsări de companie, încurajarea lor de alpinism și roadere abilități.

DESIGN PERFECT: Acest papagal de jucarie oferă mici păsări de companie cu o distracție și falnic habitat și explorare pentru a ajuta păsările evita plictiseala, depresie și comportament distructiv.Păstrați-le în viață și sănătos.Mesteca jucării pe crawl net poate fi demontat, iar această combinație de design pot distra și de a exercita în timp ce satisface guma de instinctul de păsări.

3. Se economisește spațiu, decorează-ți animalul de companie habitat al păsărilor, și păstrează-le în mod activ implicat în loc de tare scârțâie, perfect pentru vecinilor păsări la domiciliu.

Lista de ambalare:

1 x Alpinism Net

Notă:

Fotografiere lumină și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.

Manual de măsurare,vă rugăm să permiteți-1~3mm eroare,vă mulțumesc.

  • Nume De Brand: LanLan
  • numele: Alpinism Net
  • Origine: China Continentală
  • Aplicabile obiect: pasăre
  • Material: Plastic, iarbă de apă coarda/plastic
  • Setați Tipul: Da
  • Tip: PĂSĂRI

 

Lasă-Ți Citat